Talvirenkaat

Liikkeestämme löydät maan kattavimman valikoiman Premium-tuotteita. Meiltä löytyvät kattavasti myös keskihintaiset ja edulliset tuotteet. Sivuilta löydät valikoituja rengasmalleja laajasta valikoimastamme. Poikkea liikkeeseemme, soita tai lähetä sähköpostia, niin löydämme parhaat renkaat autoosi.

 

 

Nokian Hakkapeliitta 8

Nokian valmistama uuden nastasäännöksen rengas. Voitti vuoden 2013 TM:n ja Tuulilasin talvirengastestit. Nastoja jopa 50% enemmän kuin edeltäjässä Hakkapeliitta 7:ssä.

“Laaturenkaiden keskinäiset erot ovat usein pieniä, mutta nyt Nokian nosti riman aivan uusiin lukemiin” – TM 16/2013
 

Nokian Hakkapeliitta R2

Nokian uusi kitkarengas. Tuote on kotimaisen valmistajan taidonnäyte nastattomien kitkarenkaiden saralla.

“Nokian on jäällä erinomainen kitkarengas. Sen jarrutuspito on hyvä, ja rengas ohjautuu sekä jäisillä että lumisilla teillä hallitusti väistöissäkin, jopa pienessä luistossa, mikä on kitkarenkaalle eristyisesti liukkaalla jäällä vaikea tehtävä” – TM 16/2013
 

Goodyear UltraGrip IceArctic

Testivoittaja vuodelta 2012 ja 2013 talvirengasteistä. Uuden nastasäännöksen mukainen Goodyearin valmistama talvirengas Suomen koviin talvikeleihin.

"Goodyear loistaa erityisesti talvisten olosuhteiden pitomittauksissa. Se ottaa kärkipaikan niin jäällä kuin lumellakin” – Tuulilasi nro. 12/2013
 

Yokohama iceGuard iG55

Yokohama tuo syksyn 2014 markkinoille uuden nastarenkaan. Rengas on kehitetty pohjoismaisissa olosuhteissa ja parantaa lähes kaikkia ominaisuuksia vanhaan nastarenkaaseen nähden. Tuote on uuden nastasäännöksen mukainen, joten kuluttaa entistä vähemmän tiestöä. Rengas on tehty appelsiiniöljyllä, joten tuote on erittäin ympäristöyställinen.


Renkaan nastat ovat saaneet innoituksen Japanilaisista ninjatähdistä ja ne on sijoiteltu renkaaseen niin, että jokaiseen suuntaan auton liikkuessa, nastojen reunat porautuvat hyvin jäähän.

Renkaan kulutuspinnan kuvioinnit ja kumiseos ovat suunniteltu niin, että rengas toimii optimaalisesti niin lumella, jäällä, loskalla ja märällä tienpinnalla. Renkaan kulutuspinnan keskialue on tiheästi lamelloitua ja lähes kitkarenkaan ominaisuudet omaavaa aluetta. Appelsiiniöljy taasen parantaa renkaan ajattavuutta märillä pinnoilla ja asfaltilla aiempaan renkaaseen nähden.

Näillä muutoksilla Yokohama tuo markkinoille yhden tulevan kauden mielenkiintoisimmista ja parhaista talvirenkaista.
 

Yokohama IceGuard iG35

Yokohaman nastarengas. Suomen olosuhteisiin optimoitu Japanilainen talvirengas. Erittäin hyvän hinta/laatusuhteen omaava tuote. Hiljainen ja vakaa talvirengas monia kilpailevia Premium merkkejä edullisemmalla hinnalla.

 

Yokohama IceGuard iG50

Yokohaman uutuus kitkarengas, joka tulee korvaamaan testimenestystäkin saavuttaneen Yokohaman mallin iG30 talven 2013-2014 aikana.

Tämä uusi kitkarengas on tehty Yokohaman BluEarth-tekniikalla, joten on vanhaa iG30 tuotetta ympäristöystävällisemmin valmistettu. Renkaassa on myös erityisesti parannettu jääpitoa, joka on 8% parempi edeltäjämalliinsa verrattuna. Tuote rullaa edeltäjäänsä kevyemmin ja siten myös säästää polttoainetta talven kovissa olosuhteissa.
 

Yokohama IceGuard iG 30

Yokohama IceGuard iG30 on Japanilainen kitkarengas. Tuote on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden ja testimenestystäkin on tullut. IG30 tuli jaetulle hopealle Nokian R:n kanssa TM 17/2009 kitkarengastestissä. Rengas on ominaisuuksiltaan tasapainoinen ja muita Premium-tuottajia edullisemman hintatason omaava tuote.

“Yokohama on ominaisuuksiltaan tasapainoinen rengas. Sen ominaisuudet eivät kuitenkaan petä missään ajotilanteessa. Yokohama on myös vakaa urissa ja pitää sohjossa hyvin.” TM 17/2009

<< Takaisin

 

   
Vammalan Rengaspalvelu Oy. Kauppakaari8, 38200 Sastamala. Puh. 03-5142660.