Vammalan Rengaspalvelu Oy
 

Kesärenkaat

Liikkeestämme löydät maan kattavimman valikoiman Premium-tuotteita. Meiltä löytyvät kattavasti myös keskihintaiset ja edulliset tuotteet. Sivuilta löydät valikoituja rengasmalleja laajasta valikoimastamme. Poikkea liikkeeseemme, soita tai lähetä sähköpostia, niin löydämme parhaat renkaat autoosi.

 

Yokohama – BluEarth AE01

Yokohaman appelsiiniöljyllä valmistettu ekologinen rengas. Omaa hyvät EU-Label arvot ja on turvallinen ja hiljainen valinta Suomen kesäkeleille muita Premium merkkejä edullisemmalla hintatasolla.

Auto Bildin kesärengastestissä 4/2015, Yokohama BluEarth AE01 pääsi 56 renkaan joukosta märän pinnan ja kuivan pinnan jarruskokeiden perusteella parhaaseen 18 renkaan ryhmään. Parhaan ryhmän renkaista testattiin myös renkaiden muut ominaisuudet. BluEarth AE01 malli loisti erityisesti vierinvastuskokeessa, ollen top 3 joukossa, jättäen taakseen merkkejä kuten Michelin ja Continental. Renkaan turvallisuusominaisuudet kuivalla pinnalla, hyvät vesiliirto-ominaisuudet suoralla, kokonaistaloudellisuus ja alhainen melutaso, saivat myös kehuja testissä.

Yokohama Geolander SUV G055 BluEarth

Yokohaman vuoden 2013 uutuus SUV-autoihin. Tuote on valmistettu BluEarth konseptilla. Rengas on tuotettu appelsiiniöjyllä, joten se säästää ympäristöä ja luontoa. Rengas on hiljainen ja kevyesti rullaava nykyaikainen SUV-rengas maastureihin ja citymaastureihin.

AUTOREVIEW 2013 -testissä, rengas sijoittui Premium renkaiden vertailussa kolmanneksi häviten vain 0,05 pisteellä voittajalle! Erityisesti tuote pärjäsi ominaisuuksissa: hyvä pito, matala vierinvastus, ajomukavuus, matala äänitaso. Tuotteella oli myös testin jaettu ensimmäinen sija urasyvyydessä, joten renkaan ostaja saa vastinetta rahoilleen.

Yokohama BluEarth AE50

Yokohaman uutuus BluEarth-sarjaan. Tulee korvaamaan aikanaan Yokohaman C.Drive 2 -mallin. Tuote tarjoaa erinomaista märkäpitoa, hiljaista ajoa ja erittäin hyvän EU-label energia-arvon. Näin saat erityisen mukavan ja hiljaisen renkaan autoosi ja samalla säästät polttoainetta

Kokojen puolesta BluEarth AE50 sijoittuu ns. keskikastiin. BluEarth AE01 on suunniteltu pieniin perheautoihin ja ns. peruskokoluokan autoihin, kun taas AE50 mallin rengaskoot keskittyvät kokoihin, jotka soveltuvat suurempiin perheautoihin ja ns. Premium-luokan autoihin.

Tuote saapui vuoden 2015 kesärengasmarkkinoille.

Yokohama C.Drive 2

Mukava rengas keskikokoisiin ja suuriin perheautohin. Erinomainen pito ja ajettavuus. Pieni vierinvastus ja erinomainen kulutuskesto säästävät lompakkoa ja ympäristöä. Erittäin hyvä rengas ns. perusajoon.

Autobild 2013 kesärengastestissä tuote pärjäsi hyvin ja pääsi suositeltavien listalle. Renkaassa erityisesti korostui erittäin hyvä kulutuskestävyys ja varma käsiteltävyys ja vakaa sivuttaispito.

Yokohama Advan Sport V105

Yokohaman uusi Ultra High Performance rengas. Erittäin miellyttävä ja vakaa-ajettava. Tuotettu Yokohaman BluEarth -teknologialla, joka takaa vanhaa mallia paremman vierinvastuksen, paremmat pito-ominaisuudet ja alhaisemman melutason. Tuote on Yokohaman kesärenkaiden lippulaiva ja kesän 2013 Euroopan autolehtien sporttirengastestien testivoittaja. Erinomainen tuote ajajille, joille kelpaa vain paras.

”Yokohaman autourheilutietämys on helppo nähdä uudessa Advan Sport V105 renkaassa. Se on käsittelytestien voittaja, voittaen käsittelykokeen märällä, tullen toiseksi kuivalla ja todistaen samalla, että sinun ei tarvitse tinkiä märkäpidosta saavuttaaksesi mukavan kuivalla ajo kokemuksen. Auto tuntui tarrautuvan tiehen molemmissa keleissä” - Auto Express 2013

Goodyear Efficient Grip Performance

Goodyearin lippulaiva kesärenkaissa. Erinomaiset EU-label arvot omaava tuote, joka saavutti kesän 2013 testimenestystä. Erinomainen valinta autolijalle kuin autoilijalle.

“Goodyear on hieno rengas ja asettaa riman aivan uudelle tasolle, kun tavoitteena on yhdistää alhainen vierinvastus ja hyvä märkäpito. Myös kuivalla kelillä ajokäytös on mallikasta ja rengas ohjautuu nöyrästi ääritilanteissa.” Tuulilasi 05/2013

“Mahtavaa, miten Goodyear Efficient Grip Performance voi auttaa säästämään polttoainetta. Sen alhainen vierintävastus erottaa renkaan kauas kilpailijoistaan.” – Autobild 06/2014

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Goodyearin UHP -rengas sporttisiin autoihin ja mataliin profiileihin. Erinomaiset EU-label merkinnät ja markkinoiden hiljaisimpia UHP-renkaita. Gooyearin Eagle F1 renkaat löydät lähimmästä RengasCenteristäsi.

“Goodyerin pääetu on hyvän pidon ja kahdehdittavan hyvän mukavuuden yhdistelmä. Kun tähän yhdistetään vielä testin lyhyin jarrutusmatka märällä tiellä ja eriomaisen vesiliirron torjunnan, tässä on voittaja käsissä. Auto Review suosittelee Eagle F1 A2 kaikille niille, jotka haluavat parantaa autonsa ominaisuuksia ja säilyttää mukavan ajotuntuman korkeissa ja matalaprofiilisissa renkaissa.” 2013 Auto Review

Autobild 2014 Sport-rengastestin 2 sija. ” Parhaat ajo-ominaisuudet märällä pinnalla, lyhyet jarrutusmatkat. Kohtalaiset kaarreajo-ominaisuudet kuivalla pinnalla” 8/2014 Auto Bild Suomi

Nokian Hakka Z SUV

Nokian Hakka Z -renkaan SUV-versio. Hyvä EU-label energia-arvo ja märkäjarrutuspito. Erityisesti tehokkaampiin SUV-ajoneuvoihin.

Autobild 2014 SUV -rengastestin jaettu 5 sija ” Testin matalin vierinvastus, varma käsiteltävyys märällä pinnalla.” 8/2014 Auto Bild Suomi

Nokian Hakka Blue

Kotimaisen valmistajan hyvä kesärengas. Renkaan ominaisuuksissa on keskitytty pitoon ja turvallisuuteen vaihtuvissa sääolosuhteissa. Hyvä EU-label arvot takaavat mukavuutta ja taloudellisuuta. Nokian kesärenkaat löydät lähimmästä RengasCenter-liikkeestäsi.

“Nokian oli ajo-ominaisuuksiltaan testin ykkönen. Nokia on hiljainen ja mukava ajettava” – Tuulilasi 05/2013

Nokian Hakka Black

Nokian UHP rengas sport-ajoneuvoihin. Tuotteella UHP-renkaaksi hyvät EU label-arvot polttoainetaloudellisuudessa ja märkäjarrutuspidossa. Täsmällinen ja helposti hallittava tuote sporttisiin ajoneuvoihin

<< Takaisin

 
Vammalan Rengaspalvelu Oy

Vammalan Rengaspalvelu Oy

Kauppakaari 8  38200 Sastamala
avoinna ma—pe klo 8—17
sesonkiaikoina myös lauantaisin

p. 03 5142 660
kalle.finska@vammalanrengaspalvelu.fi
anne-mari.finska@vammalanrengaspalvelu.fi