Vammalan Rengaspalvelu Oy
 

Ajankohtaista

Poikkea renkaanvaihdolle Kauppakaareen! Ruuhkien välttämiseksi kannattaa varata aika p. 03 -514 2660. Nyt ajan voi varata myös NETTIAJANVARAUKSELLA, löytyy kohdasta ajanvaraus! Noudatathan myymälässämme epidemian turvallisuusohjeita! Älä saavu paikalle oireisena.

Rengashotellissa huolehdimme renkaidesi turvallisesta säilytyksestä. Säilytämme renkaasi sisätiloissa. Hotellipalvelu sisältää lisäksi renkaiden pesun, renkaiden vakuutuksen ja tarkistamme kulutuspinnan ja varmistamme turvallisen käyttöönoton.

Varaa aika renkaiden vaihtoon tai tule käymään Kauppakaaressa! Katsomme sopivat renkaat autoosi. Voit jättää toiset renkaasi rengashotelliimme, huolehdimme niiden säilytyksestä. Kokeneet asentajamme tarkistavat renkaidesi kunnon ja katsomme tarvittaessa uudet turvalliset renkaat autoosi.Avajaiset vietettiin 9.8.2014

Vammalan Rengaspalvelulla vietettiin Avajaisia 9.8. kahvittelun ja poniratsastuksen merkeiss. Kvijit oli n 300 henke. Kesrengassarjojen arvonnat suoritetaan viikolla 33 ja voittajille ilmoitetaan henkilkohtaisesti. Facebook -sivuiltamme lytyy kuvia tapahtumasta.

Avajaispivn arvontapalkinnot 9.8. voittivat

Yokohaman kesrenkaat, Merja Uotila
Nokian kesrenkaat, Lauri ja Timo Karppi
Goodyearin kesrenkaat, Seija Kari
Michelinin takki, Markku Koskinen

Onnittelut voittajille!<< Takaisin

 
Vammalan Rengaspalvelu Oy

Vammalan Rengaspalvelu Oy

Kauppakaari 8  38200 Sastamala
avoinna ma—pe klo 8—17
sesonkiaikoina myös lauantaisin

p. 03 5142 660
kalle.finska@vammalanrengaspalvelu.fi
anne-mari.finska@vammalanrengaspalvelu.fi